Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DD5662-010
-41 %

Nike Therma-FIT Repel Treningsgenser Herre Sort

kr 500
kr 850
Løpet ditt stopper ikke når regn begynner. Med Nike Therma-FIT Repel Element Top har du et mykt, var...

Farge

Nike Therma-FIT Repel Treningsgenser Herre Sort
Nike Therma-FIT Repel Treningsgenser Herre Blå
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Løpet ditt stopper ikke når regn begynner. Med Nike Therma-FIT Repel Element Top har du et mykt, varmt stoff - laget med minst 75% resirkulerte polyesterfibre - med vannavvisende egenskaper for å holde deg komfortabel i vått vær. En 1/2 glidelåsdesign lar deg kontrollere luftstrømmen, mens et 3-veis vottesystem gir deg muligheter når det gjelder ekstra dekning. Den lette og allsidige designen gjør at du kan bruke den som mellomlag eller bare lag.
Nike Therma-FIT-teknologi hjelper deg med å håndtere kroppens naturlige varme for å holde deg varm i kaldt vær. Den kombineres med et mykt, lett fransk terry-materiale og vannavvisende egenskaper for å holde deg tørr under våte forhold. Et tommelhull lar deg utvide ermens dekning for ekstra varme. Dens formede design danner din hånd når den brukes. Den har et 3-veis system slik at du kan bruke det som en vott, tommelhull eller mansjett. En 1/2-glidelås design lar deg justere luftstrømmen og dekning. Det går opp til en oppdatert, formet krage som har mindre sømmer enn tidligere versjoner for en jevn følelse. Laget av: 94% POLYESTER og 6% SPANDEX.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer