Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DD4576-332

Nike Miler Langermet Treningstrøye Herre Grønn

kr 400
Ta på deg miles i dette lette laget som hjelper deg med å dekke deg fra solen. Nike Dri-FIT Miler To...

Farge

Nike Miler Langermet Treningstrøye Herre Grønn
Nike Miler Langermet Treningstrøye Herre Grå
Nike Miler Langermet Treningstrøye Herre Sort
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Ta på deg miles i dette lette laget som hjelper deg med å dekke deg fra solen. Nike Dri-FIT Miler Top er laget av mykt, svetttransporterende stoff som hjelper løpere på alle nivåer med å holde seg tørre og komfortable. Dette produktet er laget av 100% resirkulerte polyesterfibre.
Mykt, strikket stoff føles i miles. Nike Dri-FIT-teknologi flytter svette bort fra huden din for raskere fordampning, og hjelper deg med å holde deg tørr og komfortabel. Skuldersømmene er justert slik at armene dine kan svinge fritt. Lett tape på baksiden av nakken har en gjentagende "NIKE RUNNING" -grafikk. Den reduserte vekten sitter jevnt mot huden for å redusere riper eller gnagsår. Dette produktet gir UVA- og UVB -beskyttelse mot solen bare i områdene som er dekket av plagget. For å beskytte utsatte områder anbefales bruk av solkrem av god kvalitet. Reflekterende elementer på venstre bryst og begge armer. 100% Polyester. Maskinvask.

Kjøp hele settet

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer