Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DM4638-652
-44 %

Nike Element Treningsgenser Hoodie Burgunder

kr 500
kr 900
Pålitelig varme for hverdagen. På Nike Therma-FIT Element Run Division-hettegenser holder en myk føl...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Pålitelig varme for hverdagen. På Nike Therma-FIT Element Run Division-hettegenser holder en myk følelse og varmt stoff temperaturen i sjakk når været avkjøles. Mansjetter som blir til votter gir enda mer dekning for de kalde dagene.
Run Division fortsetter å tilby førsteklasses design som matcher ditt raske liv. Samlingen er bygget for raske overganger gjennom dagen, og leverer funksjonelle klær til den dedikerte løperen uten å ofre stilen. Innovativ stil bidrar til å holde ytelsen på topp. Nike Therma-FIT-teknologi hjelper deg med å håndtere kroppens naturlige varme for å holde deg varm under kalde værforhold. Den kombineres med ull i overkroppen, for optimal fuktighetshåndtering og varme. Underkroppen er laget av glattstrikket stoff. Når været avkjøles, snu ermmansjettene for varme votter. De er laget av børstet stoff og har en myk følelse med tommelhull for en sikker passform. 3-panelet hette gir dekning fra elementene. Den forlengede baksiden gir ekstra dekning. Reflekterende elementer. 95% polyester/5% elastan. Maskinvask.

Kjøp hele settet

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer