Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DD6021-493
-36 %

Nike Dri-FIT 365 Langermet Treningstrøye Herre Blå

kr 400
kr 629
En lett favoritt returnerer rettet mot kaldt vær. Nike Dri-FIT 365 Top leverer lett stoff med svette...

Farge

Nike Dri-FIT 365 Langermet Treningstrøye Herre Blå
Nike Dri-FIT 365 Langermet Treningstrøye Herre Sort
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
En lett favoritt returnerer rettet mot kaldt vær. Nike Dri-FIT 365 Top leverer lett stoff med svettetransporterende teknologi. Den har den samme myke følelsen du har forventet, med designdetaljer som nikker til den ikoniske Nike-Chevronen. Reflekterende elementer hjelper deg med å lyse opp ruten din i vintermånedene.
Run Division-samlingen kommer tilbake for å bekjempe månedene med kaldt vær. Ved hjelp av ingeniørinnsikt fra vårt Advanced Running Concepts (ARC) -lag laget vi design som kan brukes som lagdelte deler eller bæres alene. De pakkbare designene betyr at de er bygget for overganger - du kan enkelt ha dem med deg på vei til jobb og raskt bytte når du er klar for løpeturen. Kule værmåneder betyr mørkere dager, så vi har lagt til en reflektivitet i viktige områder. Lett strikket stoff med Nike Dri-FIT-teknologi flytter svetten vekk fra huden din for raskere fordampning, slik at du holder deg tørr og komfortabel. En overdimensjonert, svart reflekterende Nike-chevron er plassert foran og nikker til utseendet til Windrunner. Standard passform for en avslappet, enkel følelse. Reflekterende Swoosh. Reflekterende bakre skuldersømstenger. 100% Polyester. Maskinvask.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer