Favoritter

Laster inn favoritter

Group 7.11Created using Figma
Varekode: LC1608300
-33 %

Salomon Agile Treningstrøye Dame Lyseblå

kr 200
kr 300
Den lette AGILE TRAINING -tee fokuserer på komfort og pusteevne - selv i tøffe oppoverbakker - med m...
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Den lette AGILE TRAINING -tee fokuserer på komfort og pusteevne - selv i tøffe oppoverbakker - med mykt, hurtigtørkende stoff. Det føles godt over lange avstander, så du kan virkelig presse deg selv mens du løper, går eller sykler.
Uten ekstra vekt er t-skjorten enkel å ha på seg uten å belemre bevegelsene dine. Stoffet tørker raskt for at du skal føle deg komfortabel og minimere gnagsår, slik at du kan fokusere på stien foran. Det myke stoffet hjelper fuktigheten til å fordampe raskere for å øke pusteevnen og komforten kilometer etter kilometer. AdvancedSkin -tekniske stoffer forbedrer kroppskomforten ved å holde deg tørr, varm og beskyttet når du trenger det og hvor du trenger det. Strekk på grunn av den mekaniske monteringen av garnkonstruksjonen. Denne varen er designet med reflekterende innsatser. 100% Polyester

Kjøp hele settet

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer