Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: HD0636

Adidas Run Fast Treningstrøye Dame Lyseblå

kr 449
Adidas Run Fast Treningstrøye til dame er laget for løping, med løs passform som er egnet for trenin...

Farge

Adidas Run Fast Treningstrøye Dame Lyseblå
Adidas Run Fast Treningstrøye Dame Oransje
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Adidas Run Fast Treningstrøye til dame er laget for løping, med løs passform som er egnet for trening. AEROREADY kontrollerer fuktigheten for å holde deg tørr og den er elastisk med et lett materiale som gjør at den er behagelig under økten.
Løs passform. Rund hals. Enkelt-jersey av 84 % resirkulert polyester, 16 % elastan. Denne t-skjorten lages med garn som inneholder minst 50 % Parley Ocean Plastic, resirkulert plastavfall som hentes fra øyer, strender, kystsamfunn og -linjer, noe som hindrer at det forurenser havene. Dette produktet inneholder minst 40 % resirkulert materiale totalt. Underarm i mesh-materiale sørger for gode pusteegenskaper. Fuktkontrollerende AEROREADY. 360-graders refleks.

Kjøp hele settet

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer