Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: CU7203-821

Nike Trail Running Crew Treningssokker Gul

kr 299
Nike Trail-sokkene er designet ut fra erfaringene til terrengløpere rundt om i verden, og gir slites...

Farge

Nike Trail Running Crew Treningssokker Gul
Nike Trail Running Crew Treningssokker Sort
Nike Trail Running Crew Treningssokker Blå
Nike Trail Running Crew Treningssokker Beige/Brun/Oransje
Nike Trail Running Crew Treningssokker Beige/Blå
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Nike Trail-sokkene er designet ut fra erfaringene til terrengløpere rundt om i verden, og gir slitesterkt grep under foten. Et støttende design gjør at du holder deg komfortabel når du løper i terreng som er vått og ujevnt.
For denne sesongens Nike Trail-kolleksjon har erfaringen til terrengløpere bidratt til utstyr som er utviklet spesielt for utendørsklima. Ullblandingen bidrar til å holde temperaturen komfortabel året rundt. NikeGrip-garn holder foten på plass. Netting mellom grepsområdene gir pusteevne og gjør at fuktigheten dreneres. Hælfliken beskytter skoene mot slitasje, samtidig som den holder skitt ute. Materialet på hælen holder foten på plass. Tyngre garn omslutter fotbuen for støtte. Ribbestrikk i farger avslører en Nike Trail-logo. 43 % nylon / 27 % ull / 21 % polyester / 9 % spandex.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.