Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: FB5368-410

Nike Club Futura Cap Blå

kr 299
Nike Club-capsen er en klassisk, mellomhøy caps med mange stylingalternativer. Den kommer i behageli...

Farge

Nike Club Futura Cap Blå
Nike Club Futura Cap Hvit
Nike Club Futura Cap Sort
Klikk & hent

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Nike Club-capsen er en klassisk, mellomhøy caps med mange stylingalternativer. Den kommer i behagelig bomullstvill som har gjennomgått en myk vaskebehandling, slik at den er komfortabel fra dag én. Den bøyde bremmen skaper en uformell look, mens den justerbare stroppen bak gjør at du kan finne riktig passform.
Nike Club-capsen har et mellomhøyt design i klassisk stil og kan brukes til enhver anledning. Bomullstvill føles mykt og behagelig mot huden og er komfortabel å ha på hele dagen. Det mellomhøye designet sitter rett tett på hodet, noe som gjør profilen allsidig og avslappet og enkel å style. Lukkingen bak kan justeres med metallspennen. Overskytende stroppelengde bak kan skjules i svettebåndet. Broderte luftehull. Brodert Nike Futura-logo midt på toppen. 100 % bomull.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.