Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: LC1602600
-18 %

Salomon XA Warm Tights Dame Blå

kr 700
kr 850
XA WARM -strømpebuksene er ideelle for koselig varme på kalde morgenløp eller vinterturer, og er lag...
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
XA WARM -strømpebuksene er ideelle for koselig varme på kalde morgenløp eller vinterturer, og er laget av et mykt, børstet, elastisk stoff som føles godt mot huden. Det brede midjebåndet med flate sømmer vil ikke klemme eller binde seg når du beveger deg eller sitter. Vi har også lagt til et 360 ° lommesystem for å lagre nødvendigheter som geler og kolber.
AdvancedSkin -tekniske stoffer forbedrer kroppskomforten ved å holde deg tørr, varm og beskyttet når du trenger det og hvor du trenger det. Baksiden av stoffet er børstet for å øke varmen og mykheten. Et strekkbelte med minst 4 meshlommer rundt livet for maksimal allsidighet og rask oppbevaring mens du er på farten. Testet og godkjent med en 250 ml myk kolbe, lett vindjakke, smarttelefon (~ 15 cm x 7 cm) og 2 geler. Skin fit er en nær hudtilpasning, uten ekstra stoff. Ideell for grunnlag. Myk, elastisk linning for maksimal komfort. Alltid en perfekt passform med vår uendelig justerbare midjejustering. Kan justeres individuelt til midjestørrelsen for å oppdage ren bevegelsesfrihet Balansert og ute av veien, denne lommen har en sikker glidelås. Denne varen er designet med reflekterende innsatser. 79% polyamid, 21% elastan

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer