Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: LC1602300
-25 %

Salomon Light Shell Treningsbukse Dame Sort

kr 975
kr 1300
Fullpakket med lett stretch, utmerker seg LIGHT SHELL-buksene for kvinner i enhver utholdenhetsaktiv...

Farge

Salomon Light Shell Treningsbukse Dame Sort
Salomon Light Shell Treningsbukse Dame Blå
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Fullpakket med lett stretch, utmerker seg LIGHT SHELL-buksene for kvinner i enhver utholdenhetsaktivitet. Overleggskonstruksjonen sikrer maksimal beskyttelse, mobilitet og pusteevne der du trenger det mest. Vi har optimert passformen med leddede knær og et stramt-lignende ben. Ideell for vinterløping og fotturer, langrenn og skiturer.
Overleggskonstruksjonen gir ultralett vindbeskyttelse til låret, og gir ekstra varme. Det lette børstede strikkestoffet og overleggskonstruksjonen holder deg koselig, samtidig som den øker pusteevnen og ventilasjonen. Med 4-veis stretch, en aktiv passform og silikontrykk på den indre benkanten, holder denne skallbuksen seg på plass og følger hver bevegelse. Vi har også lagt til et utvalg lagringsalternativer. AdvancedSkin tekniske stoffer forbedrer kroppskomforten ved å holde deg tørr, varm og beskyttet når du trenger det og der du trenger det. Holdbar vannavstøtende, eller DWR, er et belegg som er lagt til stoffer på fabrikken for å gjøre dem vannavstøtende (eller hydrofobe). Stoffet strekker seg i alle 4 retninger med støtte av elastiske garn. Et mykt, børstet stretchfôr som gir deg ekstra varme. Alltid en perfekt passform med vår trinnløst justerbare midjejustering. Kan justeres individuelt til midjestørrelsen din for å oppdage ren bevegelsesfrihet Silikonbehandling som gir et sikkert, trygt grep. En større lomme som passer tett inntil kroppen, for større ting. Denne lommen er balansert og ute av veien, og har en sikker lukking med glidelås. Denne gjenstanden er designet med reflekterende innlegg.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer