Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: L39392500

Salomon Bonatti Regnbukse Trening Unisex Sort

kr 1300
BONATTI WATERPROOF -buksene gir fullstendig pustende værbeskyttelse som pakker ned små og beveger se...
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
BONATTI WATERPROOF -buksene gir fullstendig pustende værbeskyttelse som pakker ned små og beveger seg med kroppen. Essensielt utstyr for fjelløp, det kan håndtere tøffe og gnarly.
2,5L lett stretch -poplin med minimale detaljer holder vekten nede. Fullstendig værbeskyttelse med mindre vekt. Minimale funksjoner sørger for at BONATTI WATERPROOF -buksene pakkes ned små nok til å ta med seg hvor som helst. Mønsterteknikk som muliggjør ubegrenset bevegelsesfrihet for hver sport. AdvancedSkin Dry Technology beskytter deg mot regn, snø og vind fra utsiden, samtidig som den gir pusteevne gjennom membranen, slik at fuktighetsdamp kan slippe ut og holde deg komfortabel. Oppbevar de mindre gjenstandene i denne diskrete lommen. På topp og underdel er Active fit tettsittende og lar deg bevege deg. Ikke for stramt, ikke for løst. Hold buksene oppe med en strekk -snor. Glidelåsåpning for å gjøre det lettere å ta buksen eller stramme på / av. Spesielt over sko. Denne varen er designet med reflekterende innsatser. Bakre innsats: 86% polyamid, 14% elastan Bunn: 100% polyamid

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer