Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 110876-0001

Röhnisch Shiny Kay Tights Dame Sort

kr 600
Treningstights i et blankt, funksjonelt materiale. Sporty striper med logo langs utsiden av bena. De...
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Treningstights i et blankt, funksjonelt materiale. Sporty striper med logo langs utsiden av bena. Det behagelige høye livet og linningen med skjult snøring sørger for at denne tightsen ikke sklir ned, uavhengig av aktivitet. Skjult lomme i linningen på baksiden for praktisk oppbevaring av små gjenstander som nøkler og kort. Bruk den på trening eller som del av et sporty hverdagsantrekk.
Blankt, funksjonelt materiale. Fuktighetstransporterende stoff. Elastisk logotape langs utsiden av benet ned til kneet. Innerlomme i linningen. Justerbart bånd på innsiden av linningen. Høyt liv. Normal benlengde. 85% polyamid, 15% elastan. Maskinvask varm. Ikke bruk blekemidler. Ikke tørk i tørketrommel. Må ikke strykes. Må ikke renses. Vaskes med liknende farger.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer