Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DD6472-010

Nike Therma-FIT Essential Bukse Dame Sort

kr 900
Stig opp til din kule værutfordring i lett varme. Nike Therma-FIT Essential Pants leverer varmeadmin...

Farge

Nike Therma-FIT Essential Bukse Dame Sort
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Stig opp til din kule værutfordring i lett varme. Nike Therma-FIT Essential Pants leverer varmeadministrerende teknologi med en supermyk, børstet følelse for komfort mens du er på farten. Den har lommer som er store nok til telefonen din og lommer med glidelås for enkel av og på. Den teksturerte utskriften foran og bak nikker til utseendet på ADV Essentials med kjølig vær.
Nike Therma-FIT-teknologi hjelper deg med å håndtere kroppens naturlige varme for å holde deg varm i kalde værforhold. Den kombineres med mykt, strikket stoff med børstet rygg og elastiske sidepaneler for å hjelpe deg med å bevege deg fritt gjennom skrittet ditt. Lommer med glidelås på siden, som hjelper deg med å sikre det du trenger. Lommene er store nok til å holde telefonen din. Et elastisk midjebånd i midtervegen med trekkord lar deg justere passformen. Reflekterende elementer. 92% POLYESTER og 8% SPANDEX.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer