Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DD0252-010

Nike One Dri-Fit Tights 2.0 Dame Sort

kr 550
Nike One-leggingsen blir raskt en favoritt til alle slags treningsøkter, enten du skal ta frem matte...

Farge

Nike One Dri-Fit Tights 2.0 Dame Sort
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Nike One-leggingsen blir raskt en favoritt til alle slags treningsøkter, enten du skal ta frem matten eller ut og gjøre ærender. Denne leggingsen er laget med minst 50 % resirkulert polyester og holder deg tørr med svettetransporterende teknologi. Det ugjennomsiktige materialet betyr at du kan føle deg helt trygg når du gjør dype knebøy. Linningen sitter under navlen og har to skjulte lommer til småting. Den har også en lomme bak som er stor nok til telefonen din, slik at du er klar for alt.
Stretchmateriale med Dri-FIT-teknologi leder svetten bort fra huden så den fordamper raskere – slik at du holder deg avkjølt og tørr. Sømløse sider og en konturskåret linning med V-form gir en glatt silhuett. Leggingsen har to skjulte lommer i den mellomhøye linningen, slik at du er klar for å takle alt dagen har å by på. Lommen bak har plass til en telefon. Tettsittende passform for en kroppsnær følelse. Full lengde. 78–79 % polyester / 21–22 % spandex.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.