Favoritter

Laster inn favoritter

  • Gratis frakt på bestillinger over kr 1 300
  • Rask og enkel retur innen 30 dager
Varekode: CZ9165-010

Nike Dri-Fit Fast 7' Tights Shorts Sort

kr 400
Legg kilometerne bak deg i Nike Dri-FIT Fast-shortsen. Den gir deg myk, støttende tildekking i akkur...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Legg kilometerne bak deg i Nike Dri-FIT Fast-shortsen. Den gir deg myk, støttende tildekking i akkurat passe lengde. Baklommen med glidelås har plass til telefonen din, og med to andre lommer til tingene dine er du klar til å løpe.
Legg kilometerne bak deg i Nike Dri-FIT Fast-shortsen. Den gir deg myk, støttende tildekking i akkurat passe lengde. Baklommen med glidelås har plass til telefonen din, og med to andre lommer til tingene dine er du klar til å løpe. Innerbenslengden på 18 cm er akkurat passe for at du skal kunne løpe fritt. En lomme med glidelås midt på bak er stor nok til mobilen din. To ekstra lommer gir plass til nøkler eller kort. Nike Power-materialet gir god stretch og støtte, slik at du kan gi alt når du trener eller løper. Høy linning med innvendig snøring kan justeres for komfort. Reflekterende detaljer. Ikke ment for bruk som personlig beskyttelsesutstyr (PPE). 80 % polyester / 20 % spandex. Tåler maskinvask.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Powered by Jetshop

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer