Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: LC1885200
-45 %

Salomon Cross Run Sports-BH Lilla

kr 300
kr 550
Salomon Cross Run sports-BH er en komfortabel og pustende sports-BH med medium støtte. Hurtigtørkend...

Farge

Salomon Cross Run Sports-BH Lilla
Salomon Cross Run Sports-BH Gul/Sort
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Salomon Cross Run sports-BH er en komfortabel og pustende sports-BH med medium støtte. Hurtigtørkende, gnagefri og resirkulert materiale.
Cross Run Bra er en komfortabel og pustende sports-BH med medium støtte, ideell for løping. De førsteklasses materialene har god stretch, er myke og gir god støtte til brystene. Stoffet består av 79% resirkulert polyester-resten er elastane for å sikre at BH`en gir nok støtte og beveger seg med deg. Sports BH`en er utviklet for å optimalisere luftflyten når du løper. Fronten kommer med fukttransporterende materiale, mens den åpne ryggkonstruksjonen med meshpaneler sirkulerer luften- og ser stilig ut. Sports-BH`en kommer med et bredt elastisk bånd nederst og ""skjulte"" sømmer rundt halsen for å unngå gnaging.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.