Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: BV3636-386

Nike Swoosh Sports-BH Dame Grønn

kr 449
Nike Swoosh-sports-BH-en har vårt uttakbare innlegg i ett stykke som enkelt kan legges inn fra toppe...

Farge

Nike Swoosh Sports-BH Dame Grønn
Nike Swoosh Sports-BH Dame Hvit
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Nike Swoosh-sports-BH-en har vårt uttakbare innlegg i ett stykke som enkelt kan legges inn fra toppen, og har en jevn og konsekvent fasong, selv etter vask. Lommen med åpning i toppen har plass til det du trenger, mens det klassiske designet gir støtte for aktiviteter med middels intensitet.
  • Nike Swoosh-sports-BH-en har vårt uttakbare innlegg i ett stykke som enkelt kan legges inn fra toppen, og har en jevn og konsekvent fasong, selv etter vask. Lommen med åpning i toppen har plass til det du trenger, mens det klassiske designet gir støtte for aktiviteter med middels intensitet, som spinning, kondisjonstrening og dans.
  • Dri-FIT-teknologi transporterer svetten bort fra huden, slik at du holder deg tørr og komfortabel.
  • Det uttagbare innlegget i ett stykke er designet for å unngå at det flytter på seg eller bretter seg, for en pålitelig og komfortabel passform. Innleggslommen åpnes fra toppen og har plass til en mobil.
  • Den gir middels støtte til økter i treningsstudio, spinning, crosstraining, tennis og løping.
  • Tettsittende passform for en kroppsnær følelse
  • Hoveddel/fôr: 82 % resirkulert polyester / 18 % spandex. Nedre fald: 49 % resirkulert polyester / 26 % nylon / 25 % gummi. Mellomfôring: 80 % polyester / 20 % spandex. Over-/underside på innlegg: 100 % polyester. Innlegg: 100 % polyuretan.
  • Tåler maskinvask

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.