Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DN6156-610
-50 %

Nike Icon Clash Singlet Dame Burgunder

kr 150
kr 300
Nike Dri-FIT Icon Clash Tank er laget med mykt svette-transporterende stoff for å holde deg tørr men...

Farge

Nike Icon Clash Singlet Dame Burgunder
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Nike Dri-FIT Icon Clash Tank er laget med mykt svette-transporterende stoff for å holde deg tørr mens du presser intensiteten. Racerback -designen gir deg full bevegelsesfrihet gjennom skuldrene under overkroppsbevegelser og løft. Beroligende varme farger i denne Icon Clash -serien er inspirert av hjemmets luksuriøse bekvemmeligheter.
Icon Clash er tilbake med et utseende og preg inspirert av "staycation." Mykt, elastisk stoff er laget med Dri-FIT-teknologi for å transportere fuktighet bort fra kroppen din for å hjelpe deg med å holde deg tørr og komfortabel under treningen. Det myke, elastiske stoffet kombinert med racerback -designet lar deg bevege deg uten begrensninger, slik at du kan holde fokus på å presse hele veien gjennom treningen. Standard passform for en avslappet og lett følelse. Ribbet arm- og nakkeåpninger. Laget av 52% BOMULL og 48% POLYESTER.

Kjøp hele settet

    Nyhetsbrev

    Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

    Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.