Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DQ5672-010

Nike Dri-Fit Go MR Tights Dame Sort

kr 1150
Gi alt fra start til mål med Nike Dri-Fit Go tights, som gir den perfekte balansen mellom støtte og ...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Gi alt fra start til mål med Nike Dri-Fit Go tights, som gir den perfekte balansen mellom støtte og komfort. Det lette og glatte InfinaLock-materialet gir kompresjon og støtte akkurat der du trenger det, slik at alt holder seg på plass mens du jobber deg gjennom de hardeste treningsøktene. Flere lommer sørger for at du kan ta med deg alt du trenger, uansett hvor økten fører deg.
Linningen er designet for å forhindre at den ruller, klemmer og glir, samtidig som den gir deg et løft og glatter ut midjen. Ta med deg alt du trenger, med flere lommer: to vinklede, sømløse sidelommer for enkel tilgang, tre innfelte lommer i linningen bak og en glidelåslomme på låret. De har plass til alt fra nøkler og telefon til leppepomade og mye mer. Nike Dri-FIT-teknologi leder svette bort fra huden, slik at den fordamper raskere og du holder deg tørr og komfortabel. Innvendig snøring gjør at du kan justere linningen underveis. Mellomhøy linning. Fôr i linning/hoveddel: 68 % nylon / 32 % spandex. Kilefôr: 84 % nylon / 16 % spandex.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.