Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DC8041-814
-41 %

Nike Trail Shield Løpejakke Dame Oransje

kr 800
kr 1350
Nike Trail Shield Løpejakke har en vannavstøtende design for å holde deg tørr og mange lommer for å ...

Farge

Nike Trail Shield Løpejakke Dame Oransje
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Nike Trail Shield Løpejakke har en vannavstøtende design for å holde deg tørr og mange lommer for å holde det du trenger. Når været er klar, pakk det i baklommen og gå.
Skallet er laget av glatt og lett stoff som er vanntett og vindtett, og holder deg komfortabel i elementene. Glidelåslommer på sidene gir deg enda mer plass. En baklomme lar deg pakke ned jakken og oppbevare den. Alle lommene er laget av mesh for å holde den lett og kjølig. En hette med en kant beskytter ansiktet ditt mot vind og regn. Med elastiske snorer kan du justere passformen. Sideventiler på kanten hjelper deg å bevege deg fritt gjennom løpestegen. Jakken er litt lengre bak for ekstra dekning. Reflekterende elementer. Laget av: Kropp: 100% polyester. Netting: 82% polyester / 18% elastan. Kan vaskes i maskin.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer