Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DX1041-756

Nike Trail Repel Løpejakke Dame Rosa

kr 1299
Ta på deg et ekstra lag og hent kilometere i denne sammenleggbare, svettetransporterende jakken. Med...

Farge

Nike Trail Repel Løpejakke Dame Rosa
Nike Trail Repel Løpejakke Dame Blå
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Ta på deg et ekstra lag og hent kilometere i denne sammenleggbare, svettetransporterende jakken. Med ultramykt, vevd materiale og en justerbar hette, holder du deg komfortabel når du utforsker nye stier.
Må du ta av et lag? Pakk jakken inn i en av lommene, og klips den til sekken med karabinkroken. Nike Dri-FIT-teknologi leder svette bort fra huden, slik at den fordamper raskere og du holder deg tørr og komfortabel. En justerbar hette beskytter hodet mot vann på regnværsdager. To større sidesømlommer holder større ting i nærheten, mens en mindre lomme holder nøklene dine trygge. Alle lommene har glidelås for å holde tingene dine trygge. Myk elastisk linning og mansjetter holder jakken på plass når du løper. Den vannavstøtende overflaten holder deg tørr i vått vær. 100 % nylon.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.