Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DM7565-010
-23 %

Nike Trail Gore-Tex Løpejakke Dame Sort

kr 1800
kr 2349
Du er ute på stien og legger inn tiden ute når regn og vind prøver å avbryte ruten. Heldigvis har du...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Du er ute på stien og legger inn tiden ute når regn og vind prøver å avbryte ruten. Heldigvis har du på deg Nike Trail GORE-TEX-jakken. Lett med motstand mot vind og vann, jakken har mange detaljer for å holde deg dekket. En avtagbar balaklava holder ansiktet varmt, mens glidelåsene holder deg kjølig når varmen er på.
Gi behovet for å komme deg ut med Nike Trail Collection. Vi vet at du er der ute i skitt, så vi laget en holdbar samling som kan holde tritt med avstanden din. Hvert stykke er laget i lag, med et design for varme og kjølige forhold. Vevd stoff med lett GORE-TEX INFINIUM-materiale gir deg vind- og vannavstøtning. Elementer av strekk hjelper deg å bevege deg fritt gjennom skrittet. En pulloverdesign med en kantet hette gir deg dekning fra elementene. En avtagbar balaklava er inkludert for ekstra varme. 2-veis glidelåser i underarmene glidelås ned til falden for optimal ventilasjon. De kan brukes til å tilpasse utseende og passform. En sikkerhetsfløyte er plassert og interiøret til venstre. 100% POLYESTER.

Kjøp hele settet

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer