Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DD6419-010
-27 %

Nike Storm-FIT ADV Run Division Jakke Dame Sort

kr 2000
kr 2749
Regnet kan ikke stoppe deg, vinden vil ikke stoppe deg. Den innovative Nike Storm-FIT ADV Run Divisi...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Regnet kan ikke stoppe deg, vinden vil ikke stoppe deg. Den innovative Nike Storm-FIT ADV Run Division Jacket har en værbestandig design med 4 avtakbare dunputer for ekstra varme. Diskrete lommer holder nøklene eller kortene dine sikre, og dobler plassen til å pakke jakken når den ikke er i bruk. Den er utstyrt for å ha på seg før, under eller etter løpeturen, og har en standard passform som treffer rett på hoftene. Reflekterende elementer sprøytes på for å hjelpe deg med å lyse opp ruten din.
Run Division-samlingen kommer tilbake for å bekjempe månedene med kaldt vær. Ved hjelp av ingeniørinnsikt fra vårt Advanced Running Concepts (ARC) -lag laget vi design som kan brukes som lagdelte deler eller bæres alene. De pakkbare designene betyr at de er bygget for overganger - du kan enkelt ha dem med deg på vei til jobb og raskt bytte når du er klar for løpeturen. Kule værmåneder betyr mørkere dager, så vi har lagt til en reflekterende spray i viktige områder. Nike Storm-FIT ADV-teknologi kombinerer vind- og vanntett stoff med avansert konstruksjon og funksjoner for å holde deg komfortabel i tøffe værforhold. Jakken er forseglet for å holde vind og regn ute. 4 avtakbare dunputer er satt inn foran og bak for å få varme. De kan fjernes og pakkes i sidelommen, og gjør jakken til et vanntett skall. En intern stropp fester putene. En 2-veis glidelås i full lengde lar deg justere luftstrømmen. Jakken har Windrunner-inspirerte designlinjer som også fungerer som lommer. Bruk dem til å skjule en nøkkel eller et kort. Når den ikke er i bruk, kan jakken pakkes i venstre lomme for enkel bæring. En sikkerhetsfløyte er plassert foran kragen. En utvidet bakkant gir mer dekning. Tommelhull ved mansjetter hjelper deg med å varme hendene. 100% POLYESTER.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer