Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DD5393-864
-27 %

Nike Run Division Treningsjakke Dame Rosa

kr 800
kr 1100
Våt vær skal ikke hindre deg i å løpe. Den lette Nike Run Division jakken er løsningen på uventet re...

Farge

Nike Run Division Treningsjakke Dame Rosa
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Våt vær skal ikke hindre deg i å løpe. Den lette Nike Run Division jakken er løsningen på uventet regn på ruten din. Vannavvisende stoff holder elementene borte, mens en ventilasjon bak holder luften flytende. Innsikt fra Advanced Running Concepts (ARC) teamet bidro til å lage et plagg laget for både løping og hverdagsbruk. Den pakkes opp i en liten pose med glidelås på baksiden.
Run Division-kolleksjonen gir deg utstyr laget for å bruke når som helst på dagen. Hvert stykke gir ventilerte design som kan pakkes når de ikke er i bruk. Lette materialer blandes med reflekterende elementer for å skape et ensemble som du kan bruke før, under eller etter løpeturen. Nike Dri-FIT-teknologi flytter svette vekk fra huden din for raskere fordampning, slik at du holder deg tørr og komfortabel. Superlett vevd stoff frastøter vann og hjelper deg å holde deg tørr i våte forhold. En lufteventil bak gir optimal luftstrøm. Jakken kan pakkes i en liten pose med glidelås på baksiden for enkel bæring før eller etter løpeturen. Det er festet en sikkerhetsfløyte ved kragen. En hette med trekkord lar deg justere dekningen. Elastikk i ermene og nederkant hjelper deg med å sikre passformen. Reflekterende elementer Kropp: 85% polyester / 15% elastan. Panelfôr: 82% polyester / 18% elastan. Maskinvask.

Kjøp hele settet

    Nyhetsbrev

    Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

    Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

    Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

    Les mer