Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DH1990-010

Nike Impossibly Light Løpejakke Dame Sort

kr 1099
Nike Impossibly Light Jacket er nettopp det - en elastisk, lett design som holder deg i gang i vått ...

Farge

Nike Impossibly Light Løpejakke Dame Sort
Nike Impossibly Light Løpejakke Dame Rød
Nike Impossibly Light Løpejakke Dame Blå
Nike Impossibly Light Løpejakke Dame Rosa
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Nike Impossibly Light Jacket er nettopp det - en elastisk, lett design som holder deg i gang i vått vær. Denne siste versjonen av favorittfunksjonene har UV -beskyttelse. Glidelås og løp i fjærvektskomfort. Den er laget med minst 75% resirkulerte polyesterfibre.
Ultralett og elastisk vevd stoff er vannavvisende og hjelper deg å holde deg tørr i vått vær. Det gir UVA- og UVB -beskyttelse mot solen bare i områdene som er dekket av plagget. For å beskytte utsatte områder anbefales bruk av solkrem av god kvalitet. En lomme med glidelås på venstre arm hjelper deg med å lagre en nøkkel eller et kort. Lommer på hver side doble som ekstra oppbevaring. Når du trenger å legge på lag, kan jakken pakkes inn på baksiden av hetten for enkel bæring. Hette med snor. Hem treffer hoften. Reflekterende elementer. 93% polyester/7% elastan. Maskinvask.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.