Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DM7473-010
-40 %

Nike Icon Clash Treningsjakke Dame Sort

kr 690
kr 1150
Nike Impossibly Light Jacket er nettopp det - en lett silhuett som holder deg der ute i de våte og k...

Farge

Nike Icon Clash Treningsjakke Dame Sort
Nike Icon Clash Treningsjakke Dame Brun
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Nike Impossibly Light Jacket er nettopp det - en lett silhuett som holder deg der ute i de våte og kjølige månedene. Den har UV -beskyttelse i tillegg til den justerbare dekningen du liker. Lommer bidrar til å holde det viktigste, som en nøkkel eller et kort, sikkert. Glidelås og løp i fjærvektskomfort.
Her er løperne som elsker hjemmets gleder og viktigheten av egenomsorg. Icon Clash er tilbake med et utseende og preg inspirert av hvor du vil hvile etter at du har nådd dine daglige løpsmål. Farger og teksturerte design gjenspeiler utseendet på dine favoritttepper og husholdningsartikler. Nike Dri-FIT-teknologi flytter svette bort fra huden din for raskere fordampning, og hjelper deg med å holde deg tørr og komfortabel. Ultralett vevd stoff er vannavvisende og hjelper deg å holde deg tørr i vått vær. Dette produktet gir UVA- og UVB -beskyttelse mot solen bare i områdene som er dekket av plagget. For å beskytte utsatte områder anbefales bruk av solkrem av god kvalitet. En lomme med glidelås på venstre arm hjelper deg med å lagre en nøkkel eller et kort. Håndlommer på hver side doble som ekstra oppbevaring og håndvarmere. En hette med elastikkledninger hjelper deg med å justere dekningen. Laget av 93% POLYESTER og 7% SPANDEX.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer