Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DM7422-392
-32 %

Nike Icon Clash Treningsjakke Anorakk Turkis

kr 600
kr 880
Hjemmet er der hjertet er, så ta litt av det med deg på løp. Nike Icon Clash Jacket har en pulloverd...

Farge

Nike Icon Clash Treningsjakke Anorakk Turkis
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Hjemmet er der hjertet er, så ta litt av det med deg på løp. Nike Icon Clash Jacket har en pulloverdesign med farger og teksturer inspirert av hvor du enn gjør rede. En enkel v-hals og en lett følelse med kult stoff gir en myk følelse. Sett en nøkkel eller et kort i de lett tilgjengelige lommene, trekk opp hetten og nyt den koselige følelsen.
Her er løperne som elsker hjemmets gleder og viktigheten av egenomsorg. Icon Clash er tilbake med et blikk og preg inspirert av hvor du vil hvile etter at du har nådd dine daglige løpsmål. Farger og teksturerte design gjenspeiler utseendet på dine favoritttepper og husholdningsartikler. Glatt vevd stoff med meshfôr har en kul følelse. Håndlommer hjelper til med å lagre en nøkkel eller et kort. En hette med elastikk hjelper til med å justere passformen. Vevd etikett på ermet. Laget av 100% POLYESTER.

Kjøp hele settet

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer