Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DM7757-610
-44 %

Nike Icon Clash Løpejakke Dame Rosa

kr 500
kr 900
Du har løpt for langt til å la litt regn snu deg. Det er derfor vi lastet Nike Icon Clash Jacket med...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Du har løpt for langt til å la litt regn snu deg. Det er derfor vi lastet Nike Icon Clash Jacket med det viktigste. Den har en lett følelse som holder deg dekket når været endrer seg. Pustende paneler hjelper til med å holde luften flytende slik at du ikke blir varm. Og vi har lagt til lett tilgjengelige lommer slik at du ikke trenger å forlate hjemmet uten nøkler eller kort. Lagre opp og gå.
Icon Clash-samlingen kanaliserer det styrkende utseendet fra slutten av 90-tallet. "Solo Swoosh" - den første Swoosh som er på et plagg uten ordet "Nike" - er plassert foran. Lett stoff har en jevn, behagelig følelse. Vi la til mesh-paneler på armene for en pustende, avkjølende følelse. Lommer gir rask oppbevaring av det du trenger. 100% Polyester

Kjøp hele settet

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer