Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 333462-99900

Bjørn Dæhlie Dæhlie Winter Run 2.0 Løpejakke Dame Sort

kr 1899
Dæhlie Winter Run 2.0 jakke er den perfekte løpejakka ved lavere temperaturer. Den føles nærmest vek...
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Dæhlie Winter Run 2.0 jakke er den perfekte løpejakka ved lavere temperaturer. Den føles nærmest vektløs, selv med en isolerende padding. Ved bruk at Primaloft Cross Core, som er av verdens letteste padding, gir det en løpejakke med en lav totalvekt og optimal isolasjon og ventilasjon på de riktige områdene.
Paddingen gir deg et varmebeskyttende lag i front, over skuldrene og nedover ermene til albuen. Toveis glidelås i front gjør at du kan løpe med jakken delvis åpen, enten fra bunn eller fra topp. Formsydde ermer for best mulig passform, avsluttes med elastiske mansjetter. Jakken har mange refleksdetaljer både i front og bak, som gir den beste synligheten i mørket. De er ikke synlige på jakken i dagslys, men er godt synlig når du trenger dem. Laserkuttede hull på ryggen sørger for god ventilasjon. Liten lomme på ryggen med glidelås.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer