Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 2012C219-604
-38 %

Asics Accelerate Waterproof 2.0 Jakke Dame Rosa

kr 1000
kr 1600
Asics Accelerate Waterproof 2.0 Jacket hjelper deg å holde deg tørr og komfortabel under regn- og vi...

Farge

Asics Accelerate Waterproof 2.0 Jakke Dame Rosa
Asics Accelerate Waterproof 2.0 Løpejakke Dame Blå
Asics Accelerate Waterproof 2.0 Jakke Dame Lilla
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Asics Accelerate Waterproof 2.0 Jacket hjelper deg å holde deg tørr og komfortabel under regn- og vindfulle økter, samtidig som den lar kroppsdamp slippe ut.
Designet for å holde vann og vind ute samtidig som den lar kroppsdamp slippe ut gjennom ventilasjonssoner. Ergonomisk design forbedrer bevegelsesfriheten. Lommer gir rikelig med lagringsplass for telefon og tilbehør, og den tekniske hetten kommer med en smart ryggjustering for en mer nøyaktig passform. Helt sømforseglet og laget med et avansert flerlagsstoff. Teknisk hette med enkel justering. Vanntett brystlomme. Praktiske sidelommer for tilbehør. Justeringer for en forbedret passform. Refleksdetaljer forbedrer synligheten i dårlige lysforhold. Minst 50 % av hovedmaterialet til dette plagget er laget av resirkulerte materialer.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.