Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DD6779-369
-34 %

Nike Therma-FIT Element Crew Langermet Trøye Dame Turkis

kr 550
kr 829
Gå ut i gatene i kjøligere temperaturer med Nike Therma-FIT Element Top. Den har varmehåndterende st...

Farge

Nike Therma-FIT Element Crew Langermet Trøye Dame Turkis
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Gå ut i gatene i kjøligere temperaturer med Nike Therma-FIT Element Top. Den har varmehåndterende stoff som hjelper med å holde varmen i løpet av løpet av kaldt vær. Innebygde votter med tommelhull holder hendene varme, mens en sidelomme er stor nok til å holde enheten. Bruk den alene eller som et lagdelte stykke.
Nike Therma-FIT-teknologi hjelper deg med å håndtere kroppens naturlige varme for å holde deg varm i kalde værforhold. Den har noder overalt for å holde varmen i. Elementer av spandex er lagt til for å holde deg i bevegelse fritt. En votten mansjett med tommelhull strekker seg fra ermet for å holde hendene varme. Den har et foldbart elastisk bånd rundt mansjetten for å sikre votten når den ikke er i bruk. En glidelåslomme på venstre side hjelper til med å stash en nøkkel eller et kort. Reflekterende elementer. 95% POLYESTER og 5% SPANDEX.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.