Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DQ5793-010 ÅA4

Nike Sportswear Club Fleece Hettegenser Dame Sort

kr 699
Våre behagelige og pålitelige Nike Sportswear Club Fleece hettegenser er for alle og elskes av alle....
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Våre behagelige og pålitelige Nike Sportswear Club Fleece hettegenser er for alle og elskes av alle. Denne hettegenseren er uunnværlig i kulden og er en sikker favoritt enten du kombinerer den med favorittjakken din eller bruker den hjemme.
Det er ikke uten grunn at Club Fleece er vårt bestselgende fleeceplagg. Den har en varm og lun følelse og en solid passform du kan vende tilbake til igjen og igjen. Det børstede materialet gjør den ekstra varm og myk – perfekt når det begynner å bli kaldt ute. Mansjettene og falden i ribbestrikk holder genseren på plass når du beveger deg. Hetten med jerseyfôr og tre paneler føles myk og glatt. Hoveddel: 80 % bomull / 20 % polyester. Fôr i hette: 100 % bomull. Brodert Futura-logo.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.