Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: FB7637-309

Nike Dri-Fit Trail Midlayer Dame Turkis

kr 829
Enten du skal på en rask joggetur i skogen eller på en lengre fjelltur, har Nike Trail holdbarheten ...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Enten du skal på en rask joggetur i skogen eller på en lengre fjelltur, har Nike Trail holdbarheten og tilpasningsevnen som gjør det enklere å holde kontakten med omgivelsene, selv under dynamiske forhold. Kom deg vekk fra betonglandskapet og oppdag naturen i denne myke, svettetransporterende overdelen. Den er designet for å holde deg tørr og komfortabel mens du stresser ned ute i naturen. Med buet fald kan du bevege deg fritt mens du fortsatt har tildekning foran og bak selv om du løper. Tommelhull gjør at hendene er tildekket, og spalter på ermene gjør det lett å sjekke klokken, slik at du kan konsentrere deg om eventyret.
Nike Dri-FIT-teknologi leder svette bort fra huden, slik at den fordamper raskere og du holder deg tørr og komfortabel. Tommelhull gir ekstra tildekking og holder ermene på plass når du beveger deg. Diskret glidelåslomme i venstre sidesøm holde småting trygt på plass. Spalter på begge ermene gjør det lett å sjekke klokken. Design med kvart glidelås gir muligheten til å lufte når det trengs, og tildekning når det ikke trengs. Teksturert materiale har innebygd pusteevne og gir deg en særegen look. Glidelås i halsen. 100 % polyester.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.