Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DD5940-551
-20 %

Nike Dri-Fit Race Singlet Dame Lilla

kr 279
kr 349
Det lette materialet i et strømlinjeformet design gjør at du kan holde tempoet oppe helt frem til må...

Farge

Nike Dri-Fit Race Singlet Dame Lilla
Nike Dri-FIT Race Løpesinglet Dame Sort
Størrelsesguide

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Det lette materialet i et strømlinjeformet design gjør at du kan holde tempoet oppe helt frem til målstreken. Nike Dri-FIT Race-singleten har strategisk plassert netting for å holde deg avkjølt hele veien. Dette produktet er laget av 100 % resirkulert polyester.
Race-kolleksjonen er designet for ytelse, slik at du kan sette en ny personlig rekord. De lette silhuettene gir god pusteevne for å holde deg rask og avkjølt mens du nærmer deg målstreken. Reflekterende Swoosh-grafikk er plassert foran på den venstre skulderen og bak på den høyre. Nike Dri-FIT-teknologi leder svette bort fra huden så den fordamper raskere – slik at du holder deg tørr og komfortabel. Den er kombinert med luftig netting på sidene og i ryggen for å gi fantastisk pusteevne De tette frontpanelene dekker godt. Reflekterende detaljer. 100 % polyester. Tåler maskinvask.

Kjøp hele settet

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

VÅRE BUTIKKER OG ÅPNINGSTIDER

Oslo+
Norge+
22 09 20 20Vårt kundsenter holder åpent man-fre 11-16

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer