Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DD5940-551

Nike Dri-Fit Race Singlet Dame Lilla

kr 349
Det lette materialet i et strømlinjeformet design gjør at du kan holde tempoet oppe helt frem til må...

Farge

Nike Dri-Fit Race Singlet Dame Lilla
Nike Dri-FIT Race Løpesinglet Dame Sort
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Det lette materialet i et strømlinjeformet design gjør at du kan holde tempoet oppe helt frem til målstreken. Nike Dri-FIT Race-singleten har strategisk plassert netting for å holde deg avkjølt hele veien. Dette produktet er laget av 100 % resirkulert polyester.
Race-kolleksjonen er designet for ytelse, slik at du kan sette en ny personlig rekord. De lette silhuettene gir god pusteevne for å holde deg rask og avkjølt mens du nærmer deg målstreken. Reflekterende Swoosh-grafikk er plassert foran på den venstre skulderen og bak på den høyre. Nike Dri-FIT-teknologi leder svette bort fra huden så den fordamper raskere – slik at du holder deg tørr og komfortabel. Den er kombinert med luftig netting på sidene og i ryggen for å gi fantastisk pusteevne De tette frontpanelene dekker godt. Reflekterende detaljer. 100 % polyester. Tåler maskinvask.

Kjøp hele settet

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer