Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DD0641-491

Nike Dri-Fit One Langermet Løpetrøye Dame Blå

kr 450
Nike Dri-FIT One-overdelen er vår mest allsidige trøye. Den er tilpasset alle måtene du trener på – ...

Farge

Nike Dri-Fit One Langermet Løpetrøye Dame Blå
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Nike Dri-FIT One-overdelen er vår mest allsidige trøye. Den er tilpasset alle måtene du trener på – fra apparatene til matten og til løpeturer. Det myke, glatte materialet kommer i en pustende silhuett for å holde deg avkjølt og tørr.
Det pustende designet med Nike Dri-FIT-teknologi leder svette bort fra huden så den fordamper raskere – slik at du holder deg tørr og avkjølt. Det myke, glatte materialet er avrundet ved falden bak for ekstra tildekking. Små splitter i sidene gir bedre bevegelsesfrihet. Designet er verken for stramt eller for løst og fremhever de naturlige formene dine uten å begrense deg. «Just Do It.»-trykket på innsiden av falden har et inspirerende budskap – bare for deg. Avslappet komfort med standard passform. 100 % polyester.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.