Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DM7365-370
-20 %

Nike Dri-Fit Midlayer Dame Turkis

kr 600
kr 750
Innta gatene i kjøligere vær med denne løpeoverdelen. Designet med glidelås i halv lengde er laget a...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Innta gatene i kjøligere vær med denne løpeoverdelen. Designet med glidelås i halv lengde er laget av et formet materiale som gjør at du kan løpe uten begrensninger. Integrerte tommelhull gir ekstra tildekking. Dette produktet er laget av minst 75 % resirkulert polyester.
Nike Dri-FIT-teknologi leder svette bort fra huden, slik at den fordamper raskere og du holder deg tørr og komfortabel. Strikkematerialet er formet og mykt, med ribbestrikket materiale på sidene for å sørge for at du kan bevege deg fritt gjennom steget. Lommen på venstre side har plass til nøkler eller kort. Tommelhull forlenger ermene for å holde hendene dine varme. Ledig passform for en romslig følelse. Reflekterende detaljer. 89 % polyester / 11 % spandex.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.