Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DM7568-861
-40 %

Nike Dri-Fit Element Trail Midlayer Dame Oransje/Rød

kr 450
kr 749
Nike Trail Dri-FIT Element mellomlag holder deg ute i terrenget med lett varme, tilpasset forholdene...

Farge

Nike Dri-Fit Element Trail Midlayer Dame Oransje/Rød
Nike Trail Element Midlayer Treningsgenser Dame Sort
Nike Dri-Fit Trail Element Midlayer Treningsgenser Dame Lyserosa
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Nike Trail Dri-FIT Element mellomlag holder deg ute i terrenget med lett varme, tilpasset forholdene du kan støte på på stiene. Vi besatte detaljene og la til forlengbare votter for å holde hendene dekket når kulden treffer. Trenger du å ta med en nøkkel eller kort? Oppbevar dem i lommen som er lett tilgjengelig. Du er klar for å komme deg ut på veien, så gjør det med tillit til komfort.
Gi behovet for å komme deg ut med Nike Trail Collection. Vi vet at du er der ute i skitt, så vi laget en holdbar samling som kan holde tritt med avstanden din. Hvert stykke er laget i lag, med et design for varme og kjølige forhold. Nike Dri-FIT-teknologi flytter svette bort fra huden din for raskere fordampning, og hjelper deg med å holde deg tørr og komfortabel. Den kombineres med lett strikket stoff for en myk varme. En lomme med glidelås i midten lar deg lagre en nøkkel eller et kort. Innvendige votter utvider dekningen over tommelen for varme under kjølige forhold. Nedkanten dekker den stramme linningen. Laget av 92% POLYESTER og 8% SPANDEX.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.