Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 2012C392-500

Asics Seamless Langermet Trøye Dame Lilla/Grå

kr 650
Sømløs er lik ren komfort. Denne toppen er laget av vårt ekspertløpeteam for å få deg til å føle deg...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Sømløs er lik ren komfort. Denne toppen er laget av vårt ekspertløpeteam for å få deg til å føle deg best når du når løpemålene dine. Du vil ikke ta den av etter å ha prøvd den. Det forbedrede strikkestoffet er mykt som smør, mens den avanserte ACTIBREEZE™-teknologien legger til et nytt nivå av pusteevne for å holde deg tørr. Den er laget med minst 50 % resirkulerte materialer av primærmaterialet.
ACTIBREEZE™ pustende teknologi. Ultramykt, behagelig strikket stoff. Sømløs design reduserer risikoen for gnagsår. Avansert hurtigtørking. Designet for bevegelsesfrihet. Tommelhull hindrer ermene i å ri opp. Refleksdetaljer er designet for å bidra til å forbedre synligheten i dårlige lysforhold. Minst 50 % av hovedmaterialet til dette plagget er laget av resirkulerte materialer.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.