Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 2012C850-400

Asics Nagino Run Langermet Trøye Dame Lys Blå

kr 500
Kjenn friheten når du løper med NAGINO RUN langermet trøye. Den er designet for å bidra til at du sk...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Kjenn friheten når du løper med NAGINO RUN langermet trøye. Den er designet for å bidra til at du skal fortsette å ha det komfortabelt når du løper, med et mykt, lett og hurtigtørkende materiale. Minst 50 % av stoffets hovedmateriale er laget av resirkulert materiale for å redusere avfall og karbonutslipp.
Hurtigtørkende. Lett. ACTIBREEZE-teknologi - For økt pusteevne. Ventileringssoner på baksiden - for økt pusteevne. Løsere passform og større lengde - For dekning og lagdeling. Flate sømmer - Reduserer gnaging. Reflekstrykk er designet for å bidra til forbedret synlighet i forhold med lite lys. Minst 50 % av stoffets hovedmateriale er laget av resirkulert materiale for å redusere avfall og karbonutslipp.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.