Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 2012C738-501

Asics Metarun 1/2 Zip Langermet Trøye Dame Lilla

kr 900
Fyk av gårde på løpeøktene din med vår allsidige METARUN 1/2 ZIP LONG SLEEVE TOP. Designet med ACTIB...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Fyk av gårde på løpeøktene din med vår allsidige METARUN 1/2 ZIP LONG SLEEVE TOP. Designet med ACTIBREEZE-teknologi for at du skal holde deg avkjølt og komfortabel i varierende temperaturer. Denne toppen er også laget av et bærekraftig og glatt stoff som er veldig mykt mot huden. Minst 50% av stoffets hovedmateriale er laget av resirkulert materiale for å redusere avfall og karbonutslipp.
ACTIBREEZE-teknologi for økt pusteevne. Vevd stoff av premium kvalitet som er lett og hurtigtørkende. Sikker mobillomme med glidelås. 4x sløyfebånd for ekstra småting eller tilbehør. Store sidestykker som gir økt bevegelsesfrihet. Elegant linning i midjen med ventilasjon. 2,5 in/6 cm lengde på innersøm. Innvendig truse laget av mykt maskemateriale. Refleksdetaljer er designet for å forbedre synligheten under dårlige lysforhold. Minst 50% av stoffets hovedmateriale er laget av resirkulert materiale for å redusere avfall og karbonutslipp.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.