Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: HK9141

Adidas Run Icon Langermet Treningstrøye Dame Lys Grå

kr 500
Run Icons Running Long Sleeve-t-skjorten er den perfekte kombinasjonen av komfort og stil. Løpetop...

Farge

Adidas Run Icon Langermet Treningstrøye Dame Lys Grå
Adidas Run Icon Langermet Treningstrøye Dame Rosa
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Run Icons Running Long Sleeve-t-skjorten er den perfekte kombinasjonen av komfort og stil. Løpetoppen er laget av lett, ekstra mykt materiale og formede albuer, med naturlig og distraksjonsfri bevegelsesfrihet som lar deg fokusere på å slå maksfarten din. T-skjorten holder seg på plass når du beveger deg takket være tommelhullene på ermet, og de vannabsorberende materialene designes for å trekke svette bort fra kroppen. Har du ikke plass til de daglige 5 km før solen går ned? Ingen problemer - refleksdetaljene holder deg synlig i dårlig
Normal passform. Rund hals. Enkelt-jersey av 100 % resirkulert polyester. Fuktkontrollerende AEROREADY. Refleks. Tommelhull på mansjettene. Formede albuer.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer