Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: GO 180 144 A-950A

Devold Breeze Merino 150 Hipster Dame Sort

kr 449
Devold® Breeze er myke og lette ullplagg spesielt utviklet for dager med behov for ultralette klær s...
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Devold® Breeze er myke og lette ullplagg spesielt utviklet for dager med behov for ultralette klær som puster og justerer kroppstemperaturen. Laget av 100 % merinoull av vår fineste kvalitet, er disse produktene garantert kløefrie mot huden. Merinoull virker avkjølende når det er varmt og føles varmt mot huden når temperaturen synker. Ull er naturlig pustende, regulerer kroppstemperaturen etter aktivitet og er også myk og fleksibel – noe som er et must for fysisk aktivitet. I tillegg er ull naturlig motstandsdyktig mot lukt, noe som gjør den til en favoritt blant de som er på farten. Dette er plagg du kan bruke flere ganger uten at du nødvendigvis trenger å vaske dem – bare tørk og luft ut, før de er klare til bruk igjen. Du sparer både tid og miljø ved å unngå unødvendig vask, noe som gjør disse plaggene perfekte for lengre turer.
100% ultralett og myk merinoull. Bred og behagelig elastisk midje. Flate sømmer for optimal komfort. Total Easy Care Merinoull: maskinvask og tørketrommel.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.