Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: H57757

Adidas Run Fast Tights Dame Marine

kr 749
Uansett om det er din første eller 30. gang, er det ingenting som kan måle seg med å krysse målstrek...

Farge

Adidas Run Fast Tights Dame Marine
Adidas Run Fast Shine Tights Dame Sort
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Uansett om det er din første eller 30. gang, er det ingenting som kan måle seg med å krysse målstreken. Det er ikke bare det øyeblikket alene, det er all treningen som ligger bak - kilometerne, energien og tiden. Denne løpetightsen fra adidas sikrer at ingenting distraherer deg fra det øyeblikket, eller de som leder opp til det. Strategiske side- og baklommer lar deg ha med deg alt du trenger når du skal tilbakelegge distanser - som telefon eller ?gels. AEROREADY holder deg tørr og komfortabel fra den første til den siste kilometeren.
Tettsittende passform med høyt liv. Strammesnor på elastisk liv. Interlock av 79 % resirkulert polyester, 21 % elastan. Fuktsikker lomme med glidelås. To sidelommer. Sikksakk med refleks. Garnet inneholder 50 % Parley Ocean Plastic. Dette produktet inneholder minst 40 % resirkulert materiale totalt.

Kjøp hele settet

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer