Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DM7739-610
-45 %

Nike Icon Clash Tempo Luxe Løpeshorts Dame Rosa

kr 300
kr 550
Nike Icon Clash Tempo Luxe-shortsen holder den jevn og lett med 2 lag for total støtte gjennom løpet...

Farge

Nike Icon Clash Tempo Luxe Løpeshorts Dame Rosa
Nike Icon Clash Tempo Luxe Løpeshorts Dame Sort
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Nike Icon Clash Tempo Luxe-shortsen holder den jevn og lett med 2 lag for total støtte gjennom løpeturen. I tillegg la vi til den originale "Solo Swoosh" som hyllest til de ikoniske atletene og lagene på 90-tallet. Dette produktet er laget med minst 50 % resirkulerte polyesterfibre.
Icon Clash-samlingen kanaliserer det styrkende utseendet fra slutten av 90-tallet. "Solo Swoosh" - den første Swoosh som er på et plagg uten ordet "NIKE" - er plassert på venstre ben. Den ytre shortsen er vannavstøtende, og hjelper deg å holde deg tørr under våte forhold. Den er laget av glatt stoff for en myk følelse. En undershorts har en kroppsnær følelse med en jevn, behagelig følelse. Den er litt lengre enn det ytre laget. Mid-rise-høyde i livet. Strikksnøre. Kropp: 100% nylon. Tights: 84 % polyester/16 % spandex. Innerkort: 84% polyester/16% spandex. Kilefôr: 100 % polyester.

Kjøp hele settet

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer