Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DM4797-412
-37 %

Nike Dri-Fit Heritage Kortermet Trøye Herre Blå

kr 250
kr 399
La fortidens kraft drive deg inn i fremtiden. Nike Dri-FIT Heritage-overdelen har grafikk som hedrer...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
La fortidens kraft drive deg inn i fremtiden. Nike Dri-FIT Heritage-overdelen har grafikk som hedrer det klassiske Nike International-utstyret fra 70-tallet. Mykt materiale, som består av minst 75 % polyester, gir deg den myke følelsen når du skal ut på nye løpeeventyr.
Nike International ble etablert i 1979 som en uoffisiell organisasjon for friidrettsutøvere. Tracksuits og sko ble brukt av løpere over hele verden, og det vokste frem en klubb for dem som elsket Swoosh-logoen. Vi hyller den fortiden med utstyr som er fullt av historie, samtidig som det har fremtidens teknologi. Nike Dri-FIT-teknologi leder svette bort fra huden så den fordamper raskere – slik at du holder deg tørr og komfortabel. Reflekterende detaljer. 100 % polyester.

Kjøp hele settet

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer