Favoritter

Laster inn favoritter

  • Hjem
  • Løp
  • Tilbud
  • Nike Trail Phenom Elite Knit Terrengløpebukse Herre Sort
Varekode: DM4654-010
-30 %

Nike Trail Phenom Elite Knit Terrengløpebukse Herre Sort

kr 770
kr 1100
Løp på støvete stier og steinete terreng. Med Nike Dri-FIT Phenom Elite-buksen er du forberedt på hv...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Løp på støvete stier og steinete terreng. Med Nike Dri-FIT Phenom Elite-buksen er du forberedt på hva som helst med en myk, vind- og vannavstøtende følelse. Den har flere lommer, slik at du aldri trenger å være uten et mellommåltid eller telefonen din. Dette produktet er laget av minst 75 % resirkulert polyester.
Gi behovet for å komme deg ut med Nike Trail Collection. Vi vet at du er der ute i skitt, så vi laget en holdbar samling som kan holde tritt med avstanden din. Hvert stykke er laget i lag, med et design for varme og kjølige forhold. Nike Dri-FIT-teknologien flytter svette bort fra huden din for raskere fordampning, og hjelper deg med å holde deg tørr og komfortabel. Den kombineres med vindtett og pustende stoff foran. På baksiden hjelper det vannavvisende og strekkvevde stoffet deg å bevege deg i alle retninger uten begrensninger. To sidelommer med glidelås holder ting som proteinstengene dine i nærheten. En innvendig lomme i linningen kan inneholde et kort eller en nøkkel. På baksiden kan en lomme med glidelås inneholde de fleste telefoner. Glidelåser ved anklene hjelper deg med å ta av og på buksene. 100% polyester.

Kjøp hele settet

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer