Favoritter

Laster inn favoritter

  • Hjem
  • Løp
  • Tilbud
  • Nike Therma-FIT Repel Aerolayer Treningsjakke Herre Sort
Varekode: DD5644-010
-40 %

Nike Therma-FIT Repel Aerolayer Treningsjakke Herre Sort

kr 750
kr 1250
Nike Therma-FIT Repel Jacket er perfekt for kjøligere temperaturer og holder deg i gang. Oppvarmings...

Farge

Nike Therma-FIT Repel Aerolayer Treningsjakke Herre Sort
Nike Therma-FIT Repel Aerolayer Treningsjakke Herre Marine
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Nike Therma-FIT Repel Jacket er perfekt for kjøligere temperaturer og holder deg i gang. Oppvarmingsteknologi kombineres med vannavvisende stoff slik at du holder deg tørr og komfortabel. Den har til og med sømmer nikkende til Windrunners ikoniske chevron. Det er et nytt inntrykk av en vinterfavoritt, med et blunk til Nikes DNA og et ben til fremtiden.
Nike Therma-FIT-teknologi hjelper deg med å håndtere kroppens naturlige varme for å holde deg varm i kalde værforhold. Den brukes med vevd, vannavstøtende stoff som holder deg tørr og komfortabel i vått vær. Syntetisk fylling plasseres overalt for varme. Den har perforeringer for optimal pusteevne. Vi har introdusert et nytt syn på et ikon. En spesiell sømteknikk gir et nytt syn på quilting med et nikk til Windrunner's Chevron. Justerbar hette gir tilpassbar dekning. Håndlommer med glidelås hjelper til med å stash små gjenstander. 100% NYLON.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer