Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DD0243-010
-14 %

Nike One MR 7 Tights 2.0 Dame Sort

kr 300
kr 350
Nike One-Tightsen er et allsidig plagg og er alltid klar – enten du skal trene eller slappe av. Det ...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Nike One-Tightsen er et allsidig plagg og er alltid klar – enten du skal trene eller slappe av. Det superkomfortable designet transporterer bort svette for å holde deg tørr. I tillegg er den ikke gjennomskinnelig, så du kan føle deg selvsikker og tildekket. Dette produktet er laget av minst 50 % resirkulert polyester.
Stretchmateriale med Dri-FIT-teknologi leder svetten bort fra huden så den fordamper raskere – slik at du holder deg tørr og komfortabel. Det ugjennomsiktige materialet består knebøytesten for å holde deg tildekket. Sidene er sømløse, og linningen har V-form bak for å gi deg en jevn silhuett. Leggingsen har to skjulte lommer i den mellomhøye linningen, slik at du er klar for å takle alt dagen har å by på. Lommen bak har plass til en telefon. Tettsittende passform for en kroppsnær følelse. Innerbenslengde: 18 cm. Mellomhøyt liv. 78–79 % polyester / 21–22 % spandex.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer