Favoritter

Laster inn favoritter

Group 7.11Created using Figma
  • Hjem
  • Løp
  • Tilbud
  • Nike Air Zoom Tempo Next% FlyEase Flyknit Joggesko Dame Volt
Varekode: CZ2853-700 D1
-20 %

Nike Air Zoom Tempo Next% FlyEase Flyknit Joggesko Dame Volt

kr 1800
kr 2250
Den svært responsive Nike Air Zoom Tempo NEXT% FlyEase er designet for at du skal få mest mulig ut a...

Farge

Nike Air Zoom Tempo Next% FlyEase Flyknit Joggesko Dame Volt
Nike Air Zoom Tempo Next% FlyEase Flyknit Joggesko Dame
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Den svært responsive Nike Air Zoom Tempo NEXT% FlyEase er designet for at du skal få mest mulig ut av treningsturene dine, slik at du kan delta i ditt neste (eller første) løp med selvtillit. Den er enkel å ta på seg med en innvendig snøremekanisme, som du kan bruke med én hånd. Dra i én løkke for å stramme den og en annen for å løsne den.
Nike ZoomX-skum i fotsengen gir energiutnyttelse når du beveger deg fremover. En synlig Zoom Air-enhet gir responsiv demping, slik at du får en ekstra fjærende følelse i hvert steg. Skoens hæl folder seg sammen når du trår inn i skoen, og klikker deretter tilbake på plass. Åpne-og-lukke-mekanismen gir en sikker passform, slik at du slipper å knytte lisser. Dra i løkken ved pløsen for å stramme skoen, og dra i løkken ved tåen for å løsne den. Nike React-teknologien i hælen er lett og slitesterk. Den gir sikker demping under foten for hvert steg. Yttersålen i gummi er utformet etter data fra hundrevis av løpere. Denne informasjonen har bidratt til å plassere grepet der foten trenger det mest, for godt grep på flere underlag. Den raske stilen kommer til liv med en gjennomskinnelig, slitesterk overdel i Flyknit og syntetisk materiale. Den sitter godt og gir foten støtte i hvert steg. Buret i mellomfoten gir ekstra støtte. Polstrede hælputer gir ekstra komfort.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer