Favoritter

Laster inn favoritter

  • Rask og trygg levering på 1–3 dager
  • Rask og enkel retur innen 30 dager
  • Gratis frakt på bestillinger over kr 1 300
Varekode: 90062397
-58 %

Polar M600 Smart Pulsklokke Hvit

kr 1 500
kr 3 600
Polar M600 Smart Pulsklokke er et fantastisk treningsverktøy for alle som ønsker ekstra motivasjon o...
Klikk & hent

Valgt alternativ ikke på lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Polar M600 Smart Pulsklokke er et fantastisk treningsverktøy for alle som ønsker ekstra motivasjon og detaljert informasjon om treningen. Klokken er kompatibel med Android Wear™, en applikasjon som tilbyr 24-timers aktivitetsmåling og kontinuerlige tilbakemeldinger på din fremgang. Kombinert med Polars utallige sportsfunksjoner er dette klokken for de svært aktive og på jakt etter personlige rekorder, såvel som for alle som ønsker en interaktiv pulsklokke som er morsom og motiverende å bruke.
Pulsmåling på håndleddet gjør at du enkelt kan bruke klokka når som helst og hvor som helst. Aktivitetsveileder som viser deg hvor aktiv du har vært i løpet av dagen, og gir praktisk veiledning om hvordan du skal nå de daglige aktivitetsmålene dine. Klokka gir tilbakemelding om daglig, ukentlig og månedlig aktivitet og viser deg hvordan aktivitetene dine bidrar til at du holder deg sunn. Smart Calories-funksjonen forteller deg nøyaktig hvor mange kalorier du har forbrent, basert på vekt, høyde, alder, kjønn, individuell maksimal puls (HRmax) og hvor hardt du trener. Du får motiverende tilbakemelding med en beskrivelse av utbyttet av treningen umiddelbart etter hver treningsøkt. Et innebygget løpeprogram gjør at du kan trene mot et løp med en personlig løpeplan som tilpasses deg og dine mål i Polar Flow. Velg mellom fire ulike mål: 5000 meter, 10 000 meter, halvmaraton og maraton, og få en treningsplan som passer deg og dine mål. Med Polar kan du velge blant over hundre sportsprofiler, slik at du kan finne den som passer best med treningsøkten din, og få sportsspesifikke rapporter og tilbakemeldinger. Alle sportsprofilene er basert på spesifikk logikk, og de gir deg nøyaktige data blant annet om hvor mange kalorier du har forbrent. Klokken er kompatibel med mobilapplikasjonen Polar Flow via Bluetooth Smart, i tillegg til en rekke tredjepartsapplikasjoner, som blant annet Apple Health Kit, Google Fit, MyFitnessPal og MapMyFitness.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Powered by Jetshop

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer